nu_igen Seniormester
22. oktober 2020 - 20:09 Der er 4 kommentarer

Nyt kodeord - alt for langt link

Hej - Jeg har bedt om et nyt kodeord, som desværre var 3 megalange linjer stort. Efter mange forgæves forsøg måtte jeg via et andet program forkorte linket. Det er ret usmart, for det er bestemt ikke alle der ved at man kan blive nødt til at forkorte linket på den måde.
Men ellers tak
Ingeborg
Slater Ekspert
22. oktober 2020 - 20:35 #1
Øh... Hvad?

Hvad snakker du om? Kodeord til hvad? Hvor har du bedt om det? Hvorfor var du nødt til at forkorte det? Hvad gjorde det for langt? Hvorfor har du lagt spørgsmålet i kategorien "E-mail"? Drejer det sig om et e-mail-program eller en webmail? Hvorfor skriver du så ikke hvad/hvor?
nu_igen Seniormester
22. oktober 2020 - 22:03 #2
Nyt kodeord til dette forum. Det var mig umuligt at klikke på det lange link.
Ingeborg
Slater Ekspert
22. oktober 2020 - 22:47 #3
Men du kunne kopiere det ind et sted for at forkorte det? Så kunne du vel også bare have kopieret det ind i en browser?

Og hvad mener du med umuligt at klikke på grundet længden? Links bliver da kun nemmere at klikke på jo længere de er, da de fylder mere.. Der er ingen begrænsning på et links længde. I hvert fald ikke en du kommer til at ramme.
nu_igen Seniormester
22. oktober 2020 - 23:12 #4
Nej, i hvert tilfælde ikke i mit Outlook mailprogram. Jeg har prøvet at kopiere hele linket, men det ville browseren ikke ta’ imod.
Beklager.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.