nu_igen Mester
22. oktober 2020 - 20:09 Der er 4 kommentarer

Nyt kodeord - alt for langt link

Hej - Jeg har bedt om et nyt kodeord, som desværre var 3 megalange linjer stort. Efter mange forgæves forsøg måtte jeg via et andet program forkorte linket. Det er ret usmart, for det er bestemt ikke alle der ved at man kan blive nødt til at forkorte linket på den måde.
Men ellers tak
Ingeborg
Slater Ekspert
22. oktober 2020 - 20:35 #1
Øh... Hvad?

Hvad snakker du om? Kodeord til hvad? Hvor har du bedt om det? Hvorfor var du nødt til at forkorte det? Hvad gjorde det for langt? Hvorfor har du lagt spørgsmålet i kategorien "E-mail"? Drejer det sig om et e-mail-program eller en webmail? Hvorfor skriver du så ikke hvad/hvor?
nu_igen Mester
22. oktober 2020 - 22:03 #2
Nyt kodeord til dette forum. Det var mig umuligt at klikke på det lange link.
Ingeborg
Slater Ekspert
22. oktober 2020 - 22:47 #3
Men du kunne kopiere det ind et sted for at forkorte det? Så kunne du vel også bare have kopieret det ind i en browser?

Og hvad mener du med umuligt at klikke på grundet længden? Links bliver da kun nemmere at klikke på jo længere de er, da de fylder mere.. Der er ingen begrænsning på et links længde. I hvert fald ikke en du kommer til at ramme.
nu_igen Mester
22. oktober 2020 - 23:12 #4
Nej, i hvert tilfælde ikke i mit Outlook mailprogram. Jeg har prøvet at kopiere hele linket, men det ville browseren ikke ta’ imod.
Beklager.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.