BettinaZT Juniormester
26. oktober 2020 - 10:20 Der er 1 kommentar

API DATA STREAM

API DATA STREAM
Konsulent-opgave pris ide:
Vi er et rejsebureau der skal overfører data til vores web, fra et ekstern database booking-system, for herefter modificerer data, så ''style, fonts, mm, passer ind i eget web-design?

Se her: https://voya.dk/yacht-booking/
Her er brugt IFRAME - direkte i WP. Det kommer direkte fra udbyders hjemmeside, som rå - tekst, og billeder, ikke fleksibelt, har du set et produkt, og går ''tilabge'' skal man begynde forfra i søgning.

Ønske:
Vi vil rigtig gerne kunne have samme brugervenlighed som nedenstående, de får data fra præcis samme udbyder, men bruger Data Stream.

Eks. bruger denne side samme data stream:
https://www.boataround.com/

Er det en opgave nogen tør bide et bud på ?

Med venlig hilsen Bettina
Meryem Ceceli Praktikant
11. november 2020 - 10:28 #1
Hejsa

jeg er klar til at hjælpe med jeres opgaver!

jeg blev færdiguddannet sidste år, så hvis i søger hjælp. Så kan altid skrive
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.