bjornen121 Praktikant
02. november 2020 - 22:10 Der er 3 kommentarer

Back-end fejl i Wordpress...

Hej alle,

Jeg har hjemmesiden: https://mrwear.dk

Jeg har lige installeret nyt tema, hvor der efterfølgende er kommet en fejlbesked i back-end. Alt virker dog som det skal, men er bange for at det på sigt ødelægger noget.

Fejlen siger: Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at ...fil.php...:)

Nogen der ved hvordan det fikses? Vil helst gerne beholde tema
stjans Professor
03. november 2020 - 10:57 #1
Jeg tror du mangler nogle opdateringer.

Er alle plugins/temaer samt Wordpress opdateret ?
bjornen121 Praktikant
03. november 2020 - 12:20 #2
Alt er opdateret..

Er bange for at teamet jeg har købt, ikke er så optimalt og bliver opdateret af udgiveren. Uden at kigge har jeg fået købt et tema med kun 18 køb/downloads.

Virkelig ærgeligt, hvis jeg er nødt til at skifte, synes temaet er perfekt deisgn-mæssigt.
stjans Professor
03. november 2020 - 12:32 #3
Ja det er ikke så godt :-)

Selve opsætningen kan du dog meget nemt lave med et andet tema.

Det vil ikke tage ret lang tid.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Karnov rykker sine sidste servere i public cloud: "Vi gør det med åbne øjne, og er opmærksomme på ikke at bygge os for tæt på en enkel cloud"
Ledt an af CTO Jesper Kingo er Karnov Group i gang med en fuld overgang til en public cloud-baseret it-infrastruktur. "Vores Linux-servere bliver vi færdige med i det her kvartal, og derefter tager vi fat på vores traditionelle Windows-miljø. Det bliver på sigt en fuldstændig public cloud-baseret infrastruktur," siger Jesper Kingo.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.