Micheal Praktikant
04. november 2020 - 18:05 Der er 3 kommentarer

Icotera i5800 Login

Hej alle, jeg sidder med et problem. Jeg har en router (i5800), hvorved jeg sidder fast og ingen adgang har til domainet. jeg sidder og vil gerne lege lidt med port forwarding hvorved jeg slet ikke har mulighed for det, har prøvet alle mulige forskellige kombinationer endda også factory reset routeren, men med uheld har intet virket. Håber jeg kan få hjælp :)
milter Ekspert
04. november 2020 - 18:20 #1
Uden at være ekspert på det område vil jeg tro, du skal have fat i din internetudbyder for at kunne gøre den slags. Det skulle jeg i hvert fald med mit YouSee-abonnement.

Andre har sikkert mere uddybende forslag, men de skal nok også vide, hvem du får internet fra.
klaudi Professor
04. november 2020 - 19:40 #2
Har du kigget her ?
https://setuprouter.com/router/icotera/i5800/login.htm

Måske du kan bruge noget af det!
Micheal Praktikant
04. november 2020 - 20:20 #3
Milter fik snakket med min internetudbyder tidligere og de havde ingen idé, men værtfald ringer jeg til icotera som har åbent i kundeservice.. og ja klaudi fik kigget på, men desværre uden held :(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.