Kris Kristensen Praktikant
05. november 2020 - 13:43 Der er 8 kommentarer

Sletning af outlook kalender indkaldelser

Hej,

Jeg har brug for lidt starthjælp. Uden at komme nærmere end på hvorfor der lander en trillion indkaldelser i min outlook kalender, som jeg slet ikke skal bruge, har jeg brug for et script som automatisk kan slette en indkaldelse på baggrund af indkaldelsens emne. Så hvis emnet hedder "davs", og skal jeg kunne slette alle indkaldelser hvor emnet hedder "davs". Hvis den ovenikøbet kunne slette dem over flere dage, vil det bare være fantastisk :)

Er det muligt, og er der en venlig sjæl der er klar på et eksempel...? :)

Mvh
Kris
claes57 Ekspert
05. november 2020 - 20:02 #1
Jeg har tilmeldt mig F1 (den officielle) kalender for løb i denne sæson. Da den blev aflyst, så fik F1 selv ryddet min kalender, og jeg fik nye datoer, efterhånden som de blev fastsat.
Mit råd er at du afmelder din tjeneste, og blokere den helt. Det er ikke dig, men dem, der styrer opslag hos dig.
Kris Kristensen Praktikant
06. november 2020 - 07:43 #2
@claes57, ja det ville jeg også gerne, men det er ikke muligt i dette tilfælde. Det er styret helt centralt fra desværre.
stjans Professor
06. november 2020 - 09:37 #3
Kan du ikke bare lave en regel ?
Kris Kristensen Praktikant
06. november 2020 - 10:05 #4
@stjans - muligvis, indtil videre har jeg kun fundet eksempler på regler er fungerer med mails. Det her er kalender. Hvis det er en mulighed, hører jeg gerne om det :)
stjans Professor
06. november 2020 - 10:16 #5
Men kommer kalenderinvitationen ikke som mail ?
Kris Kristensen Praktikant
06. november 2020 - 10:40 #6
@stjans - nej det gør den ikke. Den bliver lagt direkte ind af en integration. Det er også derfor jeg ikke kan afmelde den
claes57 Ekspert
06. november 2020 - 13:03 #7
https://www.uvic.ca/systems/support/emailcalendar/facultystaff/outlook2010/cancelmeetingrequest.php
du skal dobbeltklikke på en af dem i kalender, og så framelde dig. Da det er en gentaget begivenhed, så åben hele serien, og frameld
Kris Kristensen Praktikant
09. november 2020 - 09:05 #8
@claes57 - Det er en tilbagevendende begivenhed, så det bliver lidt træls i længden, men tak for input. Jeg fornemmer at det ikke er muligt at lave sådan et skriv. Jeg må søge videre andre steder
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.