falketind Praktikant
02. december 2020 - 20:20 Der er 3 kommentarer

php udtræk med firkantede parenteser

Jeg ska via php trække data fra en database. Jeg vil have feltnavnene til at stå i firkantede parenteser. Feks select navn as [navn]. Det går fint direkte i databasen når jeg skriver as "[navn]", men når jeg skriver forespørgslen i php melder den fejl. Jeg har prøver diverse enkelt og dobbelt plinger rundt om tegnet, men kan ikke få det til at fungerer. hvordan gør jeg?
02. december 2020 - 20:26 #1
SELECT 'Peter' AS `[navn]`
arne_v Ekspert
02. december 2020 - 20:38 #2
Var det ikke bedre at lade PHP hente de normale feltnavne fra databasen og saa i output klistre [] paa??
bvirk Professor
03. december 2020 - 06:57 #3
Hvis det syntaksen for php arrays der spørges til er den
['navn']  eller
["navn"] eller
[$myVar]

dette dur ikke og ingen interpolation ved strengindeksering
"[navn]" eller  "[$myVar]"

php 7.2 er seneste jeg har prøvet
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard efter pludselig fyring fra Conscia for en uge siden: "Jeg ser for mig, at jeg skal tilbage i en tilsvarende direktør-rolle"
Interview: Claus Thorsgaard er allerede nu klar til et nyt job i den danske it-branche, efter han i sidste uge pludselig blev fyret som koncernchef i Conscia.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.