johnbr Juniormester
18. december 2020 - 18:32 Der er 5 kommentarer

App opdatering

Findes der en måde at slette en opdatering til en app i Appstore?

Jeg vil gerne beholde den gamle version.
claes57 Ekspert
18. december 2020 - 20:35 #1
nej - den nye version har ting, der er bedre mht sikkerhed - der er ingen grund til, at kendte fejl skal være åbne på dit system. Hvordan vil du sikre dit system ellers?
johnbr Juniormester
18. december 2020 - 21:09 #2
Hej Det er ikke et svar på mit spørgsmål.
claes57 Ekspert
18. december 2020 - 21:42 #3
Ok, når man har fundet fejl, og de er offentlige på ‘Dark web' og man har stoppet dem, hvorfor vil du så lade en ladeport til dine data stå åbent? Dem, der har solgt dig din web-dims synes, de har et ansvar for dine data - andre steder vil de blive sagsøgt for vilde beløb for ikke at reagere, men du vil ikke sikres, og vil aldrig søge erstatning for at dine data sælges, bare du har åben adgang?
johnbr Juniormester
18. december 2020 - 22:10 #4
Det er jo slet ikke det som det drejer sig om her. Denne app har 2 positioner EU og US. Nu er den ene fjernet og den vil jeg gerne beholde. Så derfor tilbage til mit oprindelige spørgsmål??? Årsagen til at jeg spørger er, at jeg er træt af manuel opdatering af apps for at undgå at denne app automatisk bliver opdateret.
kurt54 Ekspert
18. december 2020 - 22:33 #5
Hvis du har en passende backup kan du restore den.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft hacket i stor skala to gange på få måneder: Er det sikkert at bruge Microsoft-løsninger efterhånden?
Microsoft har været involveret i flere hackerangreb over en kort periode. Hvad betdyer det for virksomheden - og for brugerne af løsninger fra Microsoft? Vi spørger sikkerhedseksperten Leif Jensen, landechef i Eset.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.