desist Mester
29. december 2020 - 13:30 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Placering af apps

Hej
Er det muligt, at se hvilken mappe en app er placeret i, når man søger på den?
ink Ekspert
29. december 2020 - 14:49 #1
Hvis du mener en App i iOS, dvs. iPad og iPhone, så er svaret nej. Du kan ikke få adgang til mappen med Apps for manuelt at slette eller andet.
stjans Professor
30. december 2020 - 10:31 #2
@ 1: Virker dette ikke mere ?:

https://discussions.apple.com/thread/250361458
ink Ekspert
30. december 2020 - 11:39 #3
#2
Jeg har måske misforstået spørgsmålet. Troede han mente mappen i styresystemet, hvor apps ligger, men er det blot ikonet på skærmen, så virker dit link måske (jeg kan ikke få det til at virke hos mig, men det kan være en fejl 40 😀)
stjans Professor
30. december 2020 - 11:53 #4
@3: Du kan have ret :-)

Men når man søger, så står mappenavnet ude til højre ved siden af selve app´en (såfremt det ved et tilfælde SKULLE være mig, der har forstået det rigtigt ) :-).
ink Ekspert
30. december 2020 - 13:48 #5
@4 Du har helt, nu kan jeg også få det til at virke 😂
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
DanOffice IT klar til indtog på afgørende marked: Se topchef Lars Baun Jensens plan for 2021
Interview: DanOffice IT er gået ind i 2021 med en ny strategi, der især byder på to fokuspunkter for topchef Lars Baun Jensen. Bæredygtigheds-agendagen skal løftes, og samtidig igangsættes en større offensiv på det asiatiske marked. "Vi får simpelthen ikke vores fair share," siger han.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.