byggemandflop Novice
05. januar 2021 - 09:25 Der er 1 løsning

SFTP script til winSCP for at hente filer

Jeg forsøger at lave et script til at automatisk hente filer på en kundes sftp. Jeg har sat connection og det fungere, men skal have automatiseret hentningen af filerne på deres site.

Jeg skal indsætte "your command" og har sat "get *.edi c:\EDI\Client\output" ^ ind, men det fungerer ikke.

Jeg har lavet følgende:

echo off

"C:\Program Files (x86)\WinSCP\WinSCP.com" ^
  /log="C:\writable\path\to\log\WinSCP.log" /ini=nul ^
  /command ^
    "open sftp://00000000@000.000.000.000/ -hostkey=""ssh-rsa 1024 lang liste af tal og bogstaver"" -privatekey=""C:\Users\administrator\Desktop\Private.ppk""" ^
    "get *.edi c:\EDI\Client\output" ^
    "exit"

set WINSCP_RESULT=%ERRORLEVEL%
if %WINSCP_RESULT% equ 0 (
  echo Success
) else (
  echo Error
)

exit /b %WINSCP_RESULT%

Nogen haj der kan hjælpe?
byggemandflop Novice
05. januar 2021 - 09:35 #1
Fandt ud af det selv...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.