Nils Torben Praktikant
05. januar 2021 - 19:10 Der er 6 kommentarer

Smtp-server afviser alle emails som junk

Jeg har skiftet til et nyt webhotel og oprettet mine sædvanlige emailadresser.
Problemet er, at jeg kan ikke sende, hverken fra OE eller Thunderbird.
Serveren rs-fra.serverhostinggroup.com afviser ALLE afsendte emails som unsolicited.
Samme resultat med telnetkommandoen (telnet myaddress@myserver.dk 25)
Thunderbird skriver: Junkmail rejected. 77.241.128.144.mobile.3.dk
Kontrollér mailadressen og prøv igen.

Jeg tænkte at det skyldes aversion mod computeren (XP), men et andet emailprogram poppeeper.exe kan det hele. Man kan sige, brug dog dette, men Outlook Express har nogle ellers udgåede færdigheder, f eks valg af lagringsmappe, indsættelse af baggrundslyd, indsættelse af billeder og html-redigering, som jeg savner i nyere programmer.
Altså, hvordan får jeg meddelt smtp-serveren, at mine emails ikke er spam?
Jeg har selvfølgelig prøvet alle mulige indstillinger, og der er ingen problemer i windows 10 på en anden PC eller på smartphone.
claes57 Ekspert
06. januar 2021 - 09:11 #1
tal med webhotellets support - det kan være en generel ting de har sat op for at beskytte andre kunder mod usikre systemer
Nils Torben Praktikant
06. januar 2021 - 10:05 #2
Jeg har talt med dem. De svarer, at OE er et 16 år gammelt program odet er den eneste årsag. Som om de ikke kan eller vil gå i detaljer.
claes57 Ekspert
06. januar 2021 - 10:21 #3
Du kan sende mail til dig selv (hvis du har flere mail-adresser), og modtage på win10-maskinen, og derfra videresende...
Alternativt på win10 - rediger og gem i word, og send
Nils Torben Praktikant
06. januar 2021 - 11:19 #4
Jeg kan jo netop ikke sende gennem webhotellts server, hverken til mig selv eller andre. Så skal sende fra en anden feks jubiimail-adresse. Det kan godt lade sig gøre. Jeg vil bare gerne løse selve problemet, noget med registry settings, eller måske internetindstilliger i kontrolpanel.
Iexplore havde jo en vigtig rolle i de tidligere systemer, mens der i de seneste er mere automatik og færre indstillingsmuligheder.
Outlook Express er stadig det bedste emailprogram jeg har set, og jeg har stadig xp for at kunne bruge mit nodeskriveprogram, 16bit-system.
Måske er jeg for stædig.
Jeg har også et andet problem med at kunne bruge iptelefoni med egen telefonadapter, som tilsyneladende er umuligt nu, jeg skulle måske oprette en ny tråd.
Rune1983 Guru
06. januar 2021 - 11:39 #5
Måske du skulle bide det sure æble og finde et nyt alternativ til de gamle programmer. Den teknologiske udvikling bliver man nogen gange nødt til at tilpasse sig ind efter.
Nils Torben Praktikant
06. januar 2021 - 11:54 #6
Den enkle løsning på det aktulle problem er at skifte webhotel, men det synes jeg er en halv løsning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.