Peter Forsker
06. januar 2021 - 17:25 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Klokkeslet

Kan man indsætte klokkeslæt automatisk i en udgående mail? For eksempel i signaturen?

Nogen har, men det er jo nok nogen der hænger på en exchangeserver.
07. januar 2021 - 12:17 #1
Hej Peter
Er det kun til dig selv så kan du skrive noget VBA - kode i ItemSend eller NewMail.

Har du et program der leverer signaturen, så afhænger det af hvilke felter de tilbyder.

Lidt svært at svare konkret når du ikke skriver hvordan du vil bruge det og hvilke værktøjer du har :-)

Med venlig hilsen

Birthe Lauridsen
Peter Forsker
07. januar 2021 - 13:52 #2
Hej Birthe

Det er til eget brug og må med skam erkende at jeg ikke har programmeret siden 1993. Det var Turbo Pascal 5 i dos version, men det brugte jeg meget. Noget senere i Pyton og lavede jeg et program der kunne skrive både Hello Word og Hello Peter. Så var der en lille stemme der sagde "du har jo ikke noget at bruge det til" og så gik jeg i stå og Pyton blev afinstalleret.
Det med datoen i headeren eller i signaturen var bare en fix idè. En af mine kolleger prøvede at lære mig VBA, men han var på så højt niveau så vi snakkede forbi hinanden og han opgav mig.
11. januar 2021 - 10:10 #3
Hej Peter
Ja, hvis man ikke bruger det jævnligt, så er det lidt bøvlet at kaste sig ud i.
Der kan desværre ikke sættes andre felter ind i Outlooks signatur-editor. Så skal du oprette en Outlook-formular hvor signaturen består af Outlook-felterne for afsender, osv. (findes på udviklerfanen).
Eller også skal du finde et internetur og oprette en kæde til det urs resultat.

Med venlig hilsen
Birthe Lauridsen
Peter Forsker
11. januar 2021 - 10:52 #4
Hej Birthe

Tak for dine forslag som vil blive afprøvet. Det nærmest jeg kommer programmering i dag er batchprogrammering. Jeg har engang lavet en batchfil som slettede temp filer. Det virkede på den måde at tempfiler blev, men ikonerne (genvejene) som jeg selv havde lavet forsvandt og tempfilerne blev. Det kostede kager til kaffen til hele afdelingen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.