Avatar billede RasmusTheR Seniormester
08. januar 2021 - 14:28 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Trådløst netkort finder ikke netværk

Jeg har lige købe et Inter-Tech dmg-35 trådløst netkort.
Det er sat i min pc og nyeste driver er installeret, og ser umiddelbart ud til at virke (ingen fejl meddelser), men det kan ikke se nogle netværk. Min gamle usb doongle kan stadig se og koble sig op på netværket uden problemer..

Hvad kan fejlen være??
Avatar billede ink Ekspert
08. januar 2021 - 15:41 #1
Har du forsøgt en netværksnulstilling? Gå i indstillinger, Netværk og internet, netværksnulstilling.
Avatar billede hjolsen Ekspert
08. januar 2021 - 15:52 #2
Hvis det er et PCI kort og din stationære står gemt ind mod en væg kan det(og PC'en) blokere signalet . Sider din dongle i front ?
Avatar billede RasmusTheR Seniormester
08. januar 2021 - 17:27 #3
Jeg har nulstillet, og installeret drivere igen uden det hjalp. PC'en står frit fremme, så der er ikke noget der blokere signalet..
Avatar billede ole_madsen Ekspert
08. januar 2021 - 17:42 #4
For få år tilbage, var det normalt at man "skjulte" netværket - satte det ikke at udsende sit navn (No SSID Broadcast).
vil man forbinde til sådan et netværk, skal man konfigurere det med navn og password manuelt. Kan det være det der driller? Kan du se andre netværk, hvis du bevæger dig rundt (hvis ikke det er en stationær at forstå).

Det kan også ske - men det finder jeg nu usandsynligt - at det ny netkort ikke opfylder de specifikationer som netværket overholder. Der er mange trådløse standarder - nogle kører på 2,4GHz båndet, andre på 5GHz, og mange på begge. Men kører din router kun på den ene, og netkortet er den anden, så vil det gå galt. Men som sagt, bør alle routere kunne begge standarder - man skal aktivt fravælge den ene, så der skal en yderst uheldig kombination til for at det ikke spiller sammen.
Avatar billede RasmusTheR Seniormester
08. januar 2021 - 20:38 #5
Min router står så alle kan se den og kører på både 2,4GHz og 5GHz båndet.

Jeg har et kort øjeblik kunne se mit netværk, det havde så dårlig forbindelse at jeg ikke kunne logge på, men det er væk igen..

Jeg tror der er noget med indstillingen af mit nye net-kort
Avatar billede RasmusTheR Seniormester
09. februar 2021 - 17:46 #6
Har sendt kortet retur..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.