Minjamus Praktikant
13. januar 2021 - 17:14 Der er 4 kommentarer

WinRar prøveversion åbner sig hele tiden

Jeg håber en herinde kan hjælpe, da jeg simpelthen ikke ved, hvem jeg ellers kan spørge.
Jeg plejer jævnligt at hente undertekster fra Subscene via Google Chrome, og når jeg trykker på Download knappen, åbner sig et lille vindue i nederste venstre hjørne, og så kan jeg normalt vælge "vis", hvor jeg så ser filen, og vælger "klip" den over og sætter ind i den mappe, hvor jeg skal bruge den. Men sidst jeg gjorde det, kom jeg til at vælge "åbn", og nu åbner WinRar prøveversion sig hele tiden, når jeg trykker "Download". Jeg har prøvet alt muligt, men det bliver bare ved. Hvordan får jeg download knappen til at gøre ligesom før? Er der nogen, der er gode til den slags, der ved det?
falster Ekspert
13. januar 2021 - 17:50 #1
Prøv at se, hvad der står i "Windows-indstillinger" -"Apps" - "Standardapps".

(Om WinRar er sat til rar- , zip-filer e.l.)
Minjamus Praktikant
13. januar 2021 - 18:09 #2
Nå, så løste min teenagesøn problemet inde i indstillingerne for Google Chrome efter at have spurgt nogle venner. Jeg ved ikke helt, hvad han gjorde, men det virkede :-).
eurositi Ekspert
13. januar 2021 - 19:14 #3
Måske det er lettere at droppe WinRAR til fordel for et ægte gratis pakkeprogram, som kan håndtere alle pakkeformater? https://www.7-zip.org/

Jeg har ikke brugt andet, siden jeg opdagede 7-Zip.
Minjamus Praktikant
14. januar 2021 - 08:49 #4
Godt forslag. Det må jeg kigge på ved lejlighed om jeg kan finde ud af :-).
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.