Risager Mester
14. januar 2021 - 20:14 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Budget kategori

Hej jeg skal til og lave et budget men kan simpelthen ikke huske hvordan man laver kategorier som på billedet i linket, er der en som kan hjælpe?

https://ibb.co/mTFKTSx
ebea Ekspert
14. januar 2021 - 20:57 #1
Er det ikke bare en almindelig budget opstilling du efterlyser, hvor du har indtægter og udgifter?
Der findes mange af disse budget opstillinger, klar til brug på nettet. Hvis ikke du finder nogen brugbare, så har jeg selv lavet en større skabelon, med separate måneds inddelinger på hver sin fane. Og du er velkommen til at vende tilbage, hvis du ikke finder nogen anden brugbar!
Risager Mester
14. januar 2021 - 21:08 #2
har du set billedet?
Der er der en "Hoved kategori" med under kategorier
kim1a Ekspert
14. januar 2021 - 21:40 #3
Dit billede ligner en pivot tabel, jeg tror ikke du manuelt kan lave "plusserne" i celler, men du kan gøre det på rækkerne og kolonnerne.
Risager Mester
14. januar 2021 - 21:42 #4
det var det tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nordea flytter 267 it-stillinger til Indien: 125 danske it-ansatte mister jobbet
Nordea og Finansforbundet har nu indgået en endelig aftale om, hvor mange it-ansatte der bliver nedlagt i Danmark. Det samlede antal er dermed reduceret med 100 i forhold til det oprindelige oplæg.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.