tumben Novice
17. januar 2021 - 16:48 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Axis multikabel 5502-491

Hej

Er på jagt efter et Axis multikabel 5502-491 - til mit axis dome Camera P5514
Men jeg har ikke meget lyst til at betale en formue for det kabel, ihverttilfælde ikke lige nu, må man ( overhovedet ) spørge herinde om nogen kender til om der findes “ en slags second hand “ camera/ kabler/butik et sted hvor man ku prøve om det ku fås til en rimelig pris

Jeg skal i første omgang kun lavet et forsøg med cameraet inden jeg investerer i mikrofon osv derfor !
ErikHg Ekspert
17. januar 2021 - 17:20 #1
Du må godt spørge om forskellige ting. Det er jeg det eksperten egentlig går ud på. Derimod er det forbudt at reklamere for egne produkter, hvilket der er nogle brugere der har svært ved at forstå, men redaktionen på eksperten er meget opmærksomme på dette, og respekt for det. Ved mistake kan man klikke på den lille trekant med udråbstegn, og skrive at man mener at der er tale om f.eks. reklame.

Jeg ved ikke hvad priser du har set kablet til men her er et  forslag:

https://www.dustin.dk/product/5010550607/acc-cable-io-audio-5m-p553x?ssel=true&gclid=EAIaIQobChMI0q2Vya2j7gIVjemyCh3BJAmUEAMYASAAEgKFiPD_BwE

Jeg har fundet et par andre også men det er i udlandet, og man kan jo ikke rigtig vide noget om det er reelle firmaer.
tumben Novice
18. januar 2021 - 08:07 #2
Jo tak men de priser har jeg jo også fundet - det var et forsøg på at finde et sted ... en slags “ kabel genbrug butik “  hvor man ku købe brugt - mellem 800 og 1300 kr for et kabel er for dyrt - men tak
ErikHg Ekspert
18. januar 2021 - 10:11 #3
Jeg tror at det bliver svært for ikke at sige umuligt  at finde en genbrugsbutik der handler med brugte kabler, men prøv evt. på DBA eller Gul og Gratis.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.