andys Novice
18. januar 2021 - 15:27 Der er 4 kommentarer

Fejl tastatur

Hej
Efter en windowsopdatering virker tasten 1 ikke på tastaturet. Jeg har prøvet at afinstallere keyboard og geninstallere via enhedshåndtering uden held.
Det er på en bærbar Acer Nitro 5.
Nogen der har et forslag til løsning?
claes57 Ekspert
18. januar 2021 - 16:04 #1
hent drivere på acers hjemmeside - indlæs og genstart - nogle har jo specialfunktioner på tastatur, og det kan være derfor, den ikke reagerer korrekt
https://www.acer.com/ac/da/DK/content/drivers
siderne er ca på dansk
andys Novice
20. januar 2021 - 15:14 #2
Tak for svaret. Har forsøgt at finde driver til Nitro AN515-55 derinde til keyboard/tastatur, men synes ikke noget af det passer.
claes57 Ekspert
20. januar 2021 - 15:32 #3
det er alle drivere til alt, du skal opdatere - det kan være usb, medie eller andet, der har en funktion via tastatur-stying (fx skrue op/ned for lyd)
Peter Forsker
21. januar 2021 - 08:33 #4
Sæt et eksternt tastatur på. Virker det?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nordea flytter 267 it-stillinger til Indien: 125 danske it-ansatte mister jobbet
Nordea og Finansforbundet har nu indgået en endelig aftale om, hvor mange it-ansatte der bliver nedlagt i Danmark. Det samlede antal er dermed reduceret med 100 i forhold til det oprindelige oplæg.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.