bspeich Praktikant
18. januar 2021 - 16:08 Der er 9 kommentarer

Google Mesh med Switch

Har fået MESH op at køre, sætter en non managed switch i den anden port, men de enheder jeg sætter på her kommer ikke på netværket, kan ikke selv finde ud af hvorfor , anyone ?
ink Ekspert
18. januar 2021 - 16:12 #1
Du må lige forklare opsætningen. Den anden port er det på en Mesh enhed eller på en router eller. I givet fald hvilken router og hvilket Mesh system.
bspeich Praktikant
18. januar 2021 - 16:29 #2
Købte google mesh med 3 enheder - har sat det op og de 3 enheder taler fint sammen, samt alle i huset kan tilgå og benytte internet trådløst.
Jeg har dog sonos og philips hue, som rigtig gerne vil køre kablet, derfor satte jeg i den ledige port i mesh enheden en switch med 8 porte, forbinder de 2 enheder, men - sætter jeg hue i switch som er forbundet med mesh er der ikke hul igennem. Sætter jeg derimod hue direkte ind i mesh istedet for switch, så virker det
ink Ekspert
18. januar 2021 - 18:06 #3
Har din switch egen strømforsyning?
bspeich Praktikant
18. januar 2021 - 18:30 #4
Ja - Netgear non managed 8 ports
ink Ekspert
18. januar 2021 - 19:15 #5
Har du prøvet at kable en pc gennem switchen?

Du kender selvfølgelig dette link
https://support.google.com/googlenest/answer/7215624
bspeich Praktikant
18. januar 2021 - 19:28 #6
Jo tak, har været den igennem, har set nogle videoer på youtube, hvor de blot sætter switch på og så kører det - google support foreslog at jeg slukker og tænder det hele igen - hm. - jeg må teste imorgen, tak for dine input.
Rune1983 Guru
19. januar 2021 - 07:04 #7
Hvilken model switch er det?
bspeich Praktikant
19. januar 2021 - 20:21 #8
Netgear gigabit switch prosafe GS108 , sprit ny
Rune1983 Guru
20. januar 2021 - 11:16 #9
Havde på et tidspunkt Mesh system.
Der var noget med da man satte det op. At den enhed hvor man satte internet kabel i. Hvis man anvendte venstre port ville den blive WAN port. Og anden port almindelig port.

Så vil godt havde du prøver følgende setup hvis muligt.

Prøv følgende setup

Enhed 1
Port 1  (Internet fra modem/router) (Bliver WAN port på alle enheder)
Port 2 (Tom)

Enhed 2
Port 1 (Tom)
Port 2 (Sonos)

Enhed 3
Port 1(Tom)
Port 2 (Philips hue)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nordea flytter 267 it-stillinger til Indien: 125 danske it-ansatte mister jobbet
Nordea og Finansforbundet har nu indgået en endelig aftale om, hvor mange it-ansatte der bliver nedlagt i Danmark. Det samlede antal er dermed reduceret med 100 i forhold til det oprindelige oplæg.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.