Uvanga Ekspert
18. januar 2021 - 20:56 Der er 1 kommentar og
1 løsning

"Mappen er tom" Jeg har ikke tømt mappen, så hvad er der mon sket?

Når jeg åbner en mappe på Google drev eller USB, kommer der ved nogen mapper beskeden "Mappen er tom". Jeg har ikke tømt mappen, så hvad kan det skyldes? Det er lidt fatalt når man tror oplysninger er gemt, så jeg er meget interesseret i om nogen kender problemet, og evt. har et svar 🤞
19. januar 2021 - 09:55 #1
Hej
Det sker nogen gange for mig hvis jeg er "for hurtig" - så vises filerne efter et (lidt langt) øjeblik.
Jeg har især oplevet det når jeg har tilknyttet et drev-bogstav. Efter lidt tid tager det også rigtig lang tid at gemme dokumenter fra Office. Da jeg fjernede drevbogstavet forsvandt problemerne. Nu skal jeg lige finde lidt tid til at genoprette drevene og se hvad der så sker :-)
(jeg har ikke oplevet det på USB).

Mvh
Birthe Lauridsen
Uvanga Ekspert
20. januar 2021 - 19:45 #2
Jeg har prøvet at gøre som du foreslår. Dog ikke umidelbart med succes. Jeg forsker lidt videre i sagen. Tak for svar 👌
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.