Uvanga Ekspert
20. januar 2021 - 19:43 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

Windows knap reagerer ikke på venstreklik

Jeg har fået det problem at windows knap ude til venstre i bund af skærm, ikke reagerer på venstreklik. Højreklik virker ok. Mus ok på både venstre & højreklik ved test på anden PC. Jeg har søgt på nettet, men ikke rigtigt fundet noget brugbart. Nogen der har et bud på dette problem?
kurt54 Ekspert
20. januar 2021 - 19:55 #1
Hvad sker der hvis du taster windowstasten på tastauret.
ole_madsen Ekspert
20. januar 2021 - 20:05 #2
Klik på meddelelscenteret i højre side af processlinjen, og se om du har en knap for "Tablet tilstand". Den skal være slået fra.

Har du ikke knappen, må du i indstillinger og søge efter "tablet tilstand". Det er sandsynligvis den der er blevet aktiv - den optimerer til tryk-skærme, og disabler bl.a. venstreklik på windowsnappen.
Uvanga Ekspert
20. januar 2021 - 20:07 #3
#1 Så virker det. Nu også med venstreklik. Ved du hvad der foråsager denne fejl?
Tak for hutigt svar 👌
Uvanga Ekspert
20. januar 2021 - 20:19 #4
ad #1 Jeg var desværre for hurtig. Det var en anden PC jeg testede på. Tryk på windowsknap på fejlbehæftede PC virker heller ikke.
ad #2 Tablet er slået fra...
Uvanga Ekspert
20. januar 2021 - 22:15 #5
Det endte med en nulstilling af PC. Nu virker alt igen som det skal. Jeg har primært mine filer på Google Drev, så det gik ikke så galt 😊
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.