Christoffer97 Praktikant
21. januar 2021 - 17:19 Der er 7 kommentarer

Ny computer budget 10 - 12.000

Hej CW

Jeg står og skal bruge en ny laptop til studie og casual gameing. Vil gerne have en kraftig maskine som dog stadivæk skal kunne holde strøm i længere tid.
posten Ekspert
22. januar 2021 - 08:04 #1
https://www.elgiganten.dk/product/gaming/gaming-laptop/168738/acer-nitro-5-17-3-barbar-gaming-computer
prøv at se denne du kan så vælge de 6 forskellige og stor/lille skærm
kender intet til om den holder strøm længere
Rune1983 Guru
22. januar 2021 - 08:09 #2
Denne kunne også være et bud med den nye ryzen 7 laptop processor. Udkommer mandag.
https://www.elgiganten.dk/product/gaming/gaming-laptop/275780/lenovo-legion-5-pro-16-barbar-gaming-computer-r7-16-1000-3070-16-165
Christoffer97 Praktikant
03. februar 2021 - 00:31 #3
Hej tak forslagene . Valget står mellem Lenovo Legion 5 Pro eller  msi stealth 15m. Hvilken ville i vælge
posten Ekspert
03. februar 2021 - 03:20 #4
vil nu vælge msi stealth 15m da den har en intel 7 processor den har har ganske vist kun 4 kerner  og lenovo'en har 6 kerner og er billigst til 7064.- msi stealth 15m koster 10495.- ram disk og skærmkort er jo ens
Christoffer97 Praktikant
03. februar 2021 - 12:17 #5
Hej igen.
Hvor finder du de computer til den pris? Kan finde Lenovo 5pro til 11.500 og msi til 13.999
Christoffer97 Praktikant
17. februar 2021 - 20:19 #7
Hej. Kan se de vejer forholdsvis meget. Ved du om msi prestige 15 er en god laptop til studie og lidt CSGO.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.