Temco Mester
22. januar 2021 - 02:13 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Outlook kan ikke åbnes

Et forsøg på at løse et problem med en e-mail adresse i min Outlook 2019, er endt helt galt. Jeg kan nu ikke engang åbne programmet. Jeg får en besked på skærmen med følgende tekst:

Microsoft Outlook kan ikke startes. Outlook-vinduet kan ikke åbnes. Mappesættet kan ikke åbnes. Der opstod en uventet fejl.

Det bliver man ikke meget klogere af. Nogen ideer til hvad jeg kan gøre for at løse det?
Temco Mester
22. januar 2021 - 02:37 #1
Har netop forsøgt at reparere Office i Kontrolpanel. Det lykkedes ikke. Får på ny samme meddelelse.

Er jeg virkelig nødt til at fjerne Office helt og installere på ny?
Temco Mester
22. januar 2021 - 03:00 #2
Ser ikke ud til geninstallation løser det. Kan se på andre sider, andre med samme problem har prøvet uden held.
Kan ikke finde nogen forklaringer med mulige løsninger jeg forstår.
Temco Mester
22. januar 2021 - 03:54 #3
Fik løst problemet. Kan igen åbne Outlook. Fik oven i købet, til min store overraskelse, også løst problemet fra min anden tråd. Med ikke at kunne tilføje adresse. Så alt virker nu.
Gjorde "noget" jeg fandt på en side. Er desværre helt blank. Så kan ikke fortælle hvad. Husker heller ikke siden adresse. Beklager.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.