desist Mester
23. januar 2021 - 10:41 Der er 6 kommentarer

Forskellige brugere/ Login

Hej
Jeg ved det er muligt, at oprette forskellige brugere på sin PC.
Jeg er interesseret i, at det oprettes på en måde så man har hver sit skrivebord. Og kun en (adm) kan styre opsætningen på pc. F,eks kontrolpanel og alt andet. Kan det lade sig gøre?
poko1 Ekspert
23. januar 2021 - 11:12 #1
Tryk på Windowstasten + I = Indstillinger
Vælg Konti Familie & Andre brugere
Vælg Tilføj Familiemedlem.

https://ibb.co/mczGQGc
desist Mester
23. januar 2021 - 11:41 #2
Ok, men det ser ud som om de stadig ville kunne ændre indstillinger i kontrolpanel samt styrersystem på pc
poko1 Ekspert
23. januar 2021 - 11:48 #3
De kan kun ændre på deres egne indstillinger
på deres egen konto!
desist Mester
23. januar 2021 - 18:48 #4
Ok. Tak for svar.
Det er måden at gøre det på?
Der findes ikke alternativer?
KHN Professor
23. januar 2021 - 19:59 #5
desist Mester
24. januar 2021 - 07:40 #6
Tak for alle svarene.
For at få det skåret ud i pap. Hvis jeg opretter forskellige brugerer. Er set så kun skrivebordet de nye brugere kan tilpasse, eller vil de stadig kunne gå ind i feks. Dokumenter, billeder osv som tilhører adm
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.