petert Seniormester
23. januar 2021 - 18:24 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Fejl 1704 i slette office til hjemmet og firmaet 2010

Hej jeg har følgende problem jeg ikke kan løse.
Jeg kører office 365, men har også en MSO 2010 liggende på maskinen.
Når jeg vil slette denne kommer følgende fejl meddelse.
"Fejl 1704 en installation af microsoft singel immits 2010 er midlertidig afbrudt, vil du annulere disse ændringer" ja - nej
Jeg kan ikke komme til at slatte hvad kan jeg gøre ?
( ps. office 2010 konflikter i nogle siturationer med min 365)
ole_madsen Ekspert
23. januar 2021 - 18:38 #1
https://support.microsoft.com/da-dk/office/fjerne-office-fra-en-pc-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8 har Microsoft en masse gode råd. "Mulighed 2" er et program du kan hente til at fjerne office installationer uden om de normale download procedurer - den plejer at virke på alt.
poko1 Ekspert
23. januar 2021 - 18:49 #2
Du sletter forhåbentlig i Kontrolpanelet
Programmer og funktioner?
220661 Ekspert
23. januar 2021 - 19:25 #3
Jeg tilslutter mig at hente support værktøj og bruge dette til at fjerne 2010 pakken
petert Seniormester
26. januar 2021 - 08:51 #4
Tak for hjælpen til alle Ole_Madsen løsning klarede mit problem
/Petert
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB
Se flere it-job hos


Premium
Danmarks bedste CIO havde ét krav til ny topstilling: Derfor afviste han flere internationale topjobs - og sagde ja til Fiskars
Interview: Der har ikke manglet jobtilbud for vinderen af Årets CIO 2020, Peter Cabello Holmberg, der tidligere på året forlod Pandora efter hans stilling blev nedlagt. Han var dog ikke i tvivl om, at den finske produktionsgigant var den rigtige virksomhed for ham.
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.