stkol76 Novice
09. februar 2021 - 10:54

Sætte required på radio og input hvis anden radio er valgt

Jeg har 2 niveauer af radioknapper, hvor hvis den første radioknap klikkes på en bestemt værdi, afsløres en anden DIV med 2 grupper af hver 2 radioknapper, hvis den rigtige værdi for den anden gruppe vælges, bliver en anden DIV med et tredie INPUT TEXT-felt vist.

Jeg har brug for at få sat værdien required = "" (Jeg bruger Parsley.JS-validator) på en af ​​grupperne, hvis den første er markeret, og igen på indtastningsfeltet, hvis den rigtige værdi i anden gruppe vælges, men hvordan kan jeg opnå dette?

Første gruppe:

<table>
  <tr>
    <td>Company Mobile?</td>
    <td><input type="radio" name="CompanyMobile" id="CompanyMobileYES" value="yes" onclick="CompanyMobileFunction()" Required="" mincheck="1"> Yes <input type="radio" name="CompanyMobile" id="CompanyMobileNO" value="no" onclick="CompanyMobileFunctionClose()"> No </font></td>
  </tr>
</table>

Anden gruppe:

<div id="CompanyMobile" style="display: none;">
<table>
  <tr>
    <td>What phone? :</td>
    <td><input type="radio" name="MobileOS" value="iPhone"> iPhone <input type="radio" name="MobileOS" value="Android"> Android</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>New Number or move existing? :</td>
    <td><input type="radio" name="CompanyMobileMove" value="newnumber" onclick="CompanyMobileMoveFunctionClose()"> New Number <input type="radio" name="CompanyMobileMove" value="movenumber" onclick="CompanyMobileMoveFunction()"> Move Existing </font></td>
  </tr>
</table>

Tredie gruppe:

<div id="MobileMove" style="display: none;">
<table class="nobackground" style="noborders" borders="2" cellpadding="6">
  <tr>
    <td>Number to move :</td>
    <td><input class="form-control" style="width: 100px;" type="text" id="mobiletomove" name="mobiletomove" maxlength="8"></td>
  </tr>
</table>

Jeg har bla. forsøgt med de teknikker som vises i nedenstående link, men har ikke kunnet få det til at fungere:

https://stackoverflow.com/questions/1423777/how-can-i-check-whether-a-radio-button-is-selected-with-javascript
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.