10. februar 2021 - 21:35 Der er 2 kommentarer

Hjælp til bedre og mere stabilt Wifi i hjemmet - Bruger Amplifi HD

Hej med jer

Jeg bor i et to plans hus hvor vi har lagt fiber ind. Selvom vi har en 1000/500 forbindelse via Fastspeed og bruger en Amplifi router med to MeshPoints, så oplever jeg stadig at forbindelsen er ustabil rigtig mange gang.

Skal siges jeg ikke har super meget forstand på opsætningen, men det er dog også rimelig plug and play.

Men er der nogen som ved hvordan man måske kan optimere, når vi får hurtigere net? Via app er vi koblet 10 enheder på, hvor en ene er meget gaming og den anden er meget spil med på ipad. Tænker bare 1000/500 burde være tilstrækkelig til at man har et både stabilt og hurtig internet.

Håber I kan hjælpe med hvordan jeg måske kan få en mere stabil og hurtig forbindelse.

/ Torben
Tobias1127 Novice
11. februar 2021 - 02:28 #1
Det er helt sikkert bare den trådløse del der driller... Kan være pga. murstensmure, isolering eller andet.

Jeg ville bruge kabel, hvor det er muligt (uanset om det trådløse fungerede fint eller ej faktisk), eller/og købe en ekstra mesh enhed.
castor Praktikant
03. marts 2021 - 09:49 #2
Tænker, der kan være mange ting i spil. Støj fra ældre cat5 kabler. Blutooth klienter tæt på routeren. Støj fra naboers netværk. Hertil kan man hente en wifi analyzer app og checke hvilken kanal man selv bruger og hvilke kanaler naboerne bruger. Der er placeringen af din egen router. Jo nemmere den har ved at se klienterne, jo bedre arbejdsbetingelser har netværket også. Måske du kan arbejde med, at nogle af dine klienter kører på 2.4 GHz og andre på 5 Ghz.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.