KristinaS Novice
21. februar 2021 - 19:09 Der er 6 kommentarer og
2 løsninger

Kopiere dvd film til pc

Jeg har en masse musik dvder, som jeg gerne vil have overført til min pc, da jeg ikke har en dvdafspiller mere. Problemet er, at de er kopisikret. Findes der et program der kan kopiere få dem til pc, eller er det umuligt, når de er kodet?
wise Seniormester
21. februar 2021 - 19:41 #1
Sidst jeg var omkring det brugte jeg
Handbreak til at lave til mpeg filer

Jeg brugte dvdcopy til at hente fra selve dvd’en og til en mappe på harddisken
Jeg kan ikke huske om det bare er fordi jeg gemmer disse filer også eller om det var for at omgå kryptering. Det er et program som skal købes efter en prøvetid.
Prøv evt med handbrake direkte fra dvd

Det er et par år siden jeg har undersøgt sidst
https://handbrake.fr/
https://www.dvdfab.cn/dvd-copy.htm
220661 Ekspert
21. februar 2021 - 19:47 #2
Og du har ikke dvd drev på computeren som kan afspille dem evt med VLC afspilleren?
KristinaS Novice
21. februar 2021 - 20:26 #3
Jo, men vil gerne kopiere dem alle over på et USB, som jeg kan have siddende i  mit tv. Så kan jeg se dem uden at skulle have computeren frem og tilslutte den.
poko1 Ekspert
21. februar 2021 - 20:32 #4
Jeg vil tro at de fleste kan downloades fra You tube.
KristinaS Novice
21. februar 2021 - 20:48 #5
Nej, flere af dem findes desværre ikke på Youtube. Har søgt.
wise Seniormester
21. februar 2021 - 21:58 #6
Som en lille detalje - hvis man går op i det - så har jeg forstået det som at det er lovligt at kopiere (ens egen) DVD til ens egen hustand, mens det (som udgangspunkt) ikke er lovligt at hente fulde film fra youtube :-)

Eneste mærkelige detalje er at man nok ikke må smide DVD'en ud efterfølgende, men skal beholde den for at holde kopien lovlig.  (*suk*)
KristinaS Novice
21. februar 2021 - 22:17 #7
Fra YouTube ville jeg kunne streame dem, hvis de lå der, og slippe for at have dem liggende på pc/usb.
Man må godt lave kopi af cd/dvd til sig selv (sådan var reglerne i hvert fald en gang), men når de er kopisikret, så er det ikke nemt.
eurositi Ekspert
21. februar 2021 - 23:54 #8
Først bruger du dette vidunderlige gratisprogram til at kopiere DVD-videoerne over på din harddisk: http://www.makemkv.com/

Dernæst indlæser du MKV-filen i https://handbrake.fr/ og vælger presettet "HQ 576p25". Det er sådan set dét.

Men hvis du gerne vil nørkle lidt mere med det ...

Du kan vælge, at output-filen skal være MP4 eller MKV. Det spiller ingen rolle. Det vigtige er, at du holder dig til x264 (H:264) videoformatet, hvis dit TV er ældre end 2016. Dét kan du tjekke på fanen Video.

Hvis dit TV er nyere, kan du godt prøve at vælge H.265 eller VP9 videoformaterne. Det er hér, at det bliver en fordel, at du først har kopieret originalvideoen 1:1 over på din harddisk, så du kan vende tilbage til den, hvis du er utilfreds med kvaliteten.

Hvis du har en Chromecast (tilsluttet eller indbygget) i dit TV, kan du også streame videoen direkte fra din PC med browserprogrammet VIdeostream for Chromecast: https://getvideostream.com/ ... Så behøver du sådan set ikke bekymre dig om, hvilke formater dit TV kan klare, for så afkodes det hele på din PC, inden signalet ryger videre til TV'et.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster
Efter flere år med meget svingende priser vil Energistyrelsen med ny vejledning have ensartet de priser, som kommuner og staten tager for at udleje arealer til teleselskabernes mobilmaster. Styrelsen peger på tre forskellige beregningsmetoder, som alle kan anvende. Se den nye vejledning med tre forslag til beregning her.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.