trim Praktikant
22. februar 2021 - 20:07 Der er 2 kommentarer

Booking program

Hej.
Jeg er kastet ud i, at finde ud af hvilke muligheder der foreligger for at købe et færdiglavet, eller få lavet et eget program som kan håndtere følgende funktioner:

Montøren skal kunne trække opgaverne ind i en digital kalender. Opgaverne hentes fra andet software (API)
Han skal selv kunne indsætte nogle tidsintervaller, normalvis 2 timers intervaller.

Tanken er at når de er indsat, skal kunderne adviseres efter de muligheder de selv har givet: e-mail, sms, eller med snailmail (postnord)

Hovedkontoret vil gerne kunne se de enkeltes montøres kalender.

Har i noget bud på, hvordan sådan en opgave skal håndteres?

På forhånd tak😊
ejvindh Professor
23. februar 2021 - 13:00 #1
Inden I smider for mange penge i det, så kunne det måske være en ide at undersøge/overveje om Google Calendar kan det, som I ønsker, og om firmaet kunne tænke sig at gå den vej. Jeg har ikke selv erfaringer med det, men har hørt at andre bruger det til lignende formål:

https://workspace.google.com/marketplace/app/booking_calendar/415908983284
larsini Seniormester
Skrevet i går kl. 11:51 #2
måske dette system kan klare opgaven?

https://www.supersaas.dk/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.