lkt Juniormester
23. februar 2021 - 11:28 Der er 4 kommentarer

Ekstra bjælke i kolonnen til venstre for læserude.

Jeg har åbnet et læserude til højre i billedet i min Outlook.
I kolonnen til venstre, hvor jeg normalt har afsender til at stå større øverst, så emne og til sidste tekst, på den enkelt mail, er der i min indbakke kommet en bjælke foroven. Det gør, at visningen ikke bliver som jeg lige har beskrevet.
Når jeg deaktiverer læseruden, kan jeg se, at samme bjælke kommer frem. Den kan bruges til sortering. Det er bjælken med Udråbstegn, klokke,papir, papirclips, fra, emne m.v.
Kan nogen hjælpe mig med at få den fjernet fra kolonnen ved siden af læseruden. Det er kun i indbakken det er galt, alle andre mapper bliver vist korrekt, når læserude til højre er aktiveret.
mort1 Ekspert
23. februar 2021 - 12:19 #1
Hos mig (Outlook 2019) er det et spørgsmål om at højreklikke på kolonnen, og så vælge fjern denne kolonne
lkt Juniormester
25. februar 2021 - 09:00 #2
mort1, det fjerner bare en kolonne fra bjælken. Det er hele bjælken jeg ønsker at fjerne. Den er ikke synlig i de andre mapper.
falster Ekspert
25. februar 2021 - 11:08 #3
Har du mulighed for at uploade et skærmdump (til en eller anden tjeneste).

Lægge et link her i E. og oplyse Outlook-version?
falster Ekspert
25. februar 2021 - 11:16 #4
Et langskud:

Jeg tror kun det er muligt at undgå feltbjælken, hvis du vælger "kort" visning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.