Avatar billede ac130172 Juniormester
04. april 2021 - 19:57 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Virus på Iphone

Hej. Min kone får med ca. 20 minutters mellemrum en kalendermeddelse på sin Iphone. Kalender noten ligger sig i kalenderen under dags dato med 4 linjer, hvor der i linje et er  3 apple æbler hvorefter der står Support. Derefter 3 linjer hvor der står virus fundet. De kan ikke slettes. Nogle der har hørt om det før og har en løsning til, hvordan det kan løses, så de ikke kommer igen.
Avatar billede claes57 Ekspert
04. april 2021 - 20:07 #1
I indstillinger, find kalender et stykke nede i venstre del. klik på den. i højre side er der 'konti' det er også dine konti, men derudover dem, kalenderen abonnerer på. Se efter med en tættekam, og fjern synderen
Avatar billede ac130172 Juniormester
04. april 2021 - 20:42 #2
Tak. Fandt en meget mistænkelig en, som havde puttet sig under en Alm selvvalgt kalender. Vender tilbage om det var løsningen.
Avatar billede ac130172 Juniormester
04. april 2021 - 22:25 #3
Det lader til det virkede. Tak for hjælpen Claes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.