Ernst Praktikant
07. april 2021 - 16:19 Der er 1 kommentar

Lenovo uden original skærm

Hej, Min nabo har en Lenovo B50-80 bærbar med Win 10. Skærmen er defekt, så hun bruger en ekstern monitor. Problemet er, at den defekte skærm er i vejen for udsigten til den eksterne. Jeg har demonteret den indbyggede skærm, (forbindelserne er skilt, ikke klippet eller rykket) og alt ser ud til at fungere, MEN opdateringer af de eksterne skærmbilleder foregår meget langsomt. Win+P giver kun mulighed for at vælge "kun anden skærm". Win+Ctrl+Shift+B / reboot hjælper heller ikke.  Burde jeg ha'  frakoblet den interne skærm inden jeg fjernede den. Jeg har ikke mod på, at pille i enhedshåndteringen uden at vide exakt hvad jeg gør.
Kan ekspertene barsle med en løsning?
hilsen
kurt54 Ekspert
07. april 2021 - 19:31 #1
I windows kan du styre i strømstyring hvad der skal ske når låget (skærmen lukkes). Jeg har valgt intet - og komputeren kører videre (men slukker vist den interne skærm). tastaturet er dog svært at komme til - et usb eller bluetooth tastatur er en mulighed.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.