pentium4 Juniormester
09. april 2021 - 00:11 Der er 2 kommentarer

Problemer med download i YouTube Premium

Jeg ved ikke om det er den rigtige kategori, men jeg syntes ikke der var nogen anden som passer bedre...
Jeg har lige tegnet abonnement på YouTube Premium og har første måned gratis og skal derefter betale 119 kr./mdr. så man undgår at der er reklamer.
Problemet er, at jeg kun har kunnet downloade 1 video til min harddisk og har så efterfølgende ikke kunnet få den til at downloade selv om jeg trykker på "Gem" for der åbner den bare et nyt vindue hvor jeg kan vælge at markere "Se senere" eller "oprette en ny playliste".
Jeg skulle så have downloadet 3 videoer på mim mobiltelefon som er en Samsung Galaxy 20, men jeg har været det inde og kigge alt igennem på den og kan ikke se hvor den skulle have gemt dem.
Nogen som ved hvad jeg gør galt eller kan man ikke få lov til at downloade mere end den ene video i den gratis måned???
Det står intet i den mail jeg har fået som bekræftelse på abonnementet, andet end at jeg fra den 7 Maj skal betale de 119 kr./mdr.
nopsen Ekspert
09. april 2021 - 01:36 #1
du skal ikke trykke på gem, den giver - som du selv skriver, kun adgang til foretrukne eller se senere.. du skal trykke på knappen download, findes den ikke må det være fordi rettighederne til nogen videoer er begrænset.
450025 Ekspert
09. april 2021 - 07:59 #2
Jeg har samme program fra You Tube jeg betaler bare halparten av det du gjør har ikke svar på dette Sorry. 49.50 Norske og helt fri for reklame og det er herlig for det hater jeg
Hva gjør jeg jo jeg legger det på Bokmerelinjen har en mappe der kan se den når jeg vil - men lagre den på computeren nei ellers har jeg ikke behov for det da - da må videoen være helt spesiel så forstår jeg deg godt. Det er mitt svar på dette.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.