Avatar billede Dalsgaard Praktikant
12. april 2021 - 13:34 Der er 3 kommentarer

Tæl antal udfyldte celler i kolonne G:P, ud fra bestemt bestemte kriterie i Kolonne A

Hej,

Jeg har brug for hjælp til en formel, der kan beregne forekomsten af en udfyldt celle i kolonne G2:P150, ud fra et kriterie (Tekst) i kolonne A. Der er forskellige kriterier i kolonne A, og kriterierne kan forekomme flere gange og skal altså tælle hvis en celle fra G:P udfyldes. (cellerne udfyldes med tal. Værdierne af tallene er ikke interessante i denne beregning)

Håber det giver mening og at I kan hjælpe :)
Avatar billede meiland Juniormester
12. april 2021 - 14:13 #1
Jeg ville prøve med noget ala
=tæl.hvis(G2:P150;A1)
Avatar billede Dalsgaard Praktikant
12. april 2021 - 17:33 #2
Hej Meiland,
Det har jeg forsøgt, men den virker ikke
Avatar billede ebea Ekspert
12. april 2021 - 18:14 #3
Hvis du gav lidt mere info, end de par få detaljer, så fik du nok mere respons. Du kunne f.eks. uploade din fil, så det var muligt at se hvad det specifikt er du efterspørger!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.