Avatar billede ps76 Forsker
18. april 2021 - 13:27 Der er 1 løsning

betinget formattering

Jeg har 2 lange kolonner med tal. Jeg ønsker at formattere det tal i hver række, som er højest. Altså, hvis det f.eks. er kolonne A og B, så vil jeg markere det højeste af tallene i A1 og B1. Så vidt kan jeg godt finde ud af det ved at bruge "Fremhæv celleregler/større end" - men hvordan får jeg gentaget denne formattering hele vejen ned? Således at i næste række markeres det højeste i B1 og B2, og så det højeste i C1 og C2 osv. Hvis jeg bruger formatpenslen hele vejen ned, så vælger den bare det højeste af alle tallene i alle rækkerne, synes jeg?
Avatar billede kim1a Ekspert
18. april 2021 - 13:48 #1
Du skal ind og "låse" celler med $ absolutte referencer hedder det.

Så lav en kolonne korrekt i betinget formattering, så kan du regne ud hvordan du skal sætte $ for at den i næste celle "flytter begge dele" så den gør det. Så altså lav kolonne A, så brug formatpenslen til kolonne B og så videre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.