Avatar billede ps76 Forsker
18. april 2021 - 13:27 Der er 1 løsning

betinget formattering

Jeg har 2 lange kolonner med tal. Jeg ønsker at formattere det tal i hver række, som er højest. Altså, hvis det f.eks. er kolonne A og B, så vil jeg markere det højeste af tallene i A1 og B1. Så vidt kan jeg godt finde ud af det ved at bruge "Fremhæv celleregler/større end" - men hvordan får jeg gentaget denne formattering hele vejen ned? Således at i næste række markeres det højeste i B1 og B2, og så det højeste i C1 og C2 osv. Hvis jeg bruger formatpenslen hele vejen ned, så vælger den bare det højeste af alle tallene i alle rækkerne, synes jeg?
Avatar billede kim1a Ekspert
18. april 2021 - 13:48 #1
Du skal ind og "låse" celler med $ absolutte referencer hedder det.

Så lav en kolonne korrekt i betinget formattering, så kan du regne ud hvordan du skal sætte $ for at den i næste celle "flytter begge dele" så den gør det. Så altså lav kolonne A, så brug formatpenslen til kolonne B og så videre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester