Avatar billede Kirkegaardlive.dk Professor
07. juni 2021 - 18:32 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hvordan får jeg vejrdimsen væk?

Jeg har lige opgraderet min windows og er blevet tildelt en hadegave ifa noget vejrudsigt på min proces-linje. Hvordan får jeg den væk? Den distraherer.
Avatar billede jakobdo Ekspert
07. juni 2021 - 18:56 #1
Avatar billede Kirkegaardlive.dk Professor
07. juni 2021 - 19:17 #2
Præcis! Og "turn off" sænkede mit blodtryk og fik pulsen ned. Mange tak!
Avatar billede Peter Forsker
09. juni 2021 - 12:22 #3
Jeg har ikke prøvet det, men det skal prøves når jeg kommer hjem. Mon ikke det er MSN? Jeg går også i flyverskjul når MS sender neddateringer ud. Man altid fjerne et eller andet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk booking-portal ramt af ransomware-angreb: Forhandler med hackere om betaling af løsesum
Selskabet Ak Techotel er ramt af et omfattende hackerangreb, der er gået ud over en lang række hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Selskabet har forhandlet med hackerne bag angrebet for igen at få adgang til sine systemer igen.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.