Avatar billede JohnnyBP Novice
10. juni 2021 - 12:09 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Windows.old

Hej
Jeg er ved at løbe tør for plads på mit C: drev. Computeren foreslår at jeg sletter Windows.old, men da jeg lige har fået windows opdateret, vil jeg gerne vente lidt med at slette den gamle version. Hvis jeg flytter windows.old  folderen til et andet drev, hvor der er masser af ledig plads, og flytter den tilbage til C: hvis jeg fortryder opdateringen, vil jeg så kunne gendanne min gamle windows.
MVH
Johnny
Avatar billede thomas_bk Ekspert
10. juni 2021 - 12:22 #1
Ja det bør du fint kunne gøre.
Avatar billede 220661 Ekspert
10. juni 2021 - 16:05 #2
Hvis Windows 10 så slettes den automatisk efter 10 dage mener jeg.
Avatar billede JohnnyBP Novice
10. juni 2021 - 16:17 #3
Hej 220661
Det har du nok ret i, for jeg har lige konstateret at windows selv har slettet den.
Og  selv om jeg genskaber den med undelete, kan den næppe bruges igen, for en del filer er allerede blevet overskrevet. - Så det løste sig selv.
Men tak for interessen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.