Avatar billede ps76 Forsker
30. juli 2021 - 10:45 Der er 11 kommentarer

Kalendersiden?

Jeg har i mange år bruge kalendersiden.dk til - ja, kalendere af mange slags. Forstår det er en meget brugt og populær hjemmeside. Men nu kan jeg ikke få den til at virke mere. Har googlet,  men kan ikke finde noget om at den skulle være lukket el.lign. Nogen der ved noget? Måske kan en af Jer lige prøve om I kan få det til at virke.
Og hvis ikke - kender I et godt alternativ? Skal være muligt at overføre aftaler og lign. fra google kalender.
Avatar billede FinnRasmussen Ekspert
30. juli 2021 - 11:49 #1
Den virker i min Firefox browser.
Avatar billede FinnRasmussen Ekspert
30. juli 2021 - 11:55 #2
#1
Kalender til print virker. Overførsel fra Google kalender har jeg ikke forstand på.
Avatar billede claes57 Ekspert
30. juli 2021 - 12:34 #3
det kan være noget så dumt som din browsers cache. Prøv at rydde op der.
Avatar billede ps76 Forsker
30. juli 2021 - 14:46 #4
Har jeg prøvet. Har også prøvet i Edge i stedet for Chrome. Og har også prøvet på en anden computer herhjemme - med samme negative resultat. Underligt. Den siger http 500 error, hvis jeg prøver at downloade en ny kalender.
Avatar billede claes57 Ekspert
30. juli 2021 - 14:55 #5
du går ind på https://kalendersiden.dk ? http:// er stort set udgået.
Avatar billede ps76 Forsker
30. juli 2021 - 15:04 #6
ja, det er bare når den svarer den siger http. Helt konkret:  "Denne side virker ikke. kalendersiden.dk kan i øjeblikket ikke behandle denne anmodning.
HTTP ERROR 500"
Avatar billede claes57 Ekspert
30. juli 2021 - 15:20 #7
du skal få kalendersiden.dk til at se på logfilen, og rette evt fejl jf https://www.ionos.com/digitalguide/hosting/technical-matters/http-error-500-internal-server-error/
Avatar billede ps76 Forsker
31. juli 2021 - 16:23 #8
FInn, du siger i # 1 at det virker fint for dig. Har du prøvet at lave en kalender, dvs. vælge overskrift, måneder osv. -  og så vælge "download kalenderen"...? Lykkes det virkelig? Jeg kan også sagtens designe kalenderen - men det stopper når jeg forsøger at downloade den.
Avatar billede FinnRasmussen Ekspert
31. juli 2021 - 16:50 #9
Jeg kan designe kalenderen og downloade den som pdf uden problemer.
Avatar billede ps76 Forsker
31. juli 2021 - 16:55 #10
Ok, jamen så må det jo være noget i mit system. Og da det er både på stationær og bærbar pc, så må problemet vel ligge i mit internet på en eller anden måde? Må forsøge mig lidt frem med disconnect af antivirus el. lign.
Avatar billede ps76 Forsker
31. juli 2021 - 17:35 #11
Nå nej, der er selt ikke antivirus på den bærbare...så problemet kan ikke ligge dér. Mærkeligt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Topdanmark forventer eksplosion i antal kundehenvendelser: Investerer massivt i teknologi til at løse udfordringen
Topdanmark står med et eksplosivt stigende antal kundehenvendelser i de kommende år, som en række nye teknologier skal afhjælpe. Der er dog ikke en konkret forretningscase for uprøvede teknologier, forklarer CTO Thomas Erichsen, som alligevel kaster massive investeringer efter nye værktøjer.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.