Avatar billede tdh1309 Juniormester
15. september 2021 - 21:22

Mainframe (zOS) - LRS produkter - pdf duplex

Hej
Da jeg ikke umiddelbart ikke lige kan slå direkte op, og hermed ramme den rigtige kategori, gætter jeg på at ganske få kan hjælpe.

Har en kæmpe udfordring på arbejdet. Vi har fundet en workaround - men det generer mig ikke løse at opgaven "korrekt".

1) Fra Mainfraime (zOS) skal vi printe duplex (altså for og bagside) i A4 format. Udfordringen er, at dokumentet skal foldes (så må det hedde A5). Når vi folder står "forside + bagside" korrekt (side 1 og 4) men på bagsiden af vores print (side 2 og 3) står det på "hovedet".
2) Som nævnt kører vi print fra zOS. Vi anvender print løsning fra LSR, som har fint og flot hjulpet - så de skal ikke skældes ud.
Men har nogle af jer et forslag? Så vidt jeg forstår, er vi de eneste der vil printe på denne måde. Men det undrer kraftigt.
I PJL kører vi kommandoen:


Vi har en løsningen hvor vi printer direkte via Windows (og her er det korrekt) - men fatter ikke at man fra zOS ikke kan lave tilsvarende.

Vi har prøvet med PCL kommandoer + PJL og det giver ikke resultat :-(
Nedenfor PJL kommando der burde hjælpe (vi bruger H P printere)
@PJL SET BINDING=LONGEDGE
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester