Avatar billede Jolles Forsker
05. december 2021 - 18:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

mails lander i papirkurven win10

Jeg kommer lige fra min 90årige veninde, som bruger sin pc meget. Men pludselig går hendes mails direkte i papirkurven. Jeg fik dem hevet hjem i indbakken, men hvad kan der være sket. Er det en opdatering, der får programmet til at  crashe? Hun har lige skrevet en fornem artikel til en avis - den lå i papirkurven. Hun var ulykkelig. Ligger gem og slet lige over hinanden, så et gammelt, dygtigt menneske, med stærkt svigtende syn ikke kan orientere sig?
Nåeja: Hvordan indretter jeg hendes menu, så det praktiske ligger øverst, ikke helt helt nede i bunden.
Tak til altid hjælpsomme venner på eksperten.
Avatar billede milter Ekspert
05. december 2021 - 19:42 #1
Jeg kan ikke umiddelbart give noget svar, men hvem er hendes mailudbyder, dvs. Yousee, Gmail, Outlook.com eller ....?Og hvilket mailprogram bruger hun, dvs. Outlook, Thunderbird eller ...?

https://www.gladteknik.dk/hvilket-mailprogram-skal-man-vaelge/
Avatar billede fase Seniormester
05. december 2021 - 23:26 #2
Hvis du bruger mailprogrammet Outlook ligger slet og send lige ved siden af hinanden i øverste højre hjørne. Så hvis synet ikke ret godt kan man nemt komme til at trykke på papirkurven (slette) i stedet for at sende.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester