Avatar billede bufli Mester
06. maj 2022 - 11:05

Arbejds/privat skrivebord på iPad

Hej,

Jeg håber der er nogen der har nogle erfaringer med at bruge iPad til både arbejde og privat som kan relatere til min udfordring og måske endnu bedre har et forslag til en løsning.

Jeg bruger min iPad på arbejde, og der ønsker jeg ikke at streaming tjenester, spil og andet ikke arbejdsrelateret skal vises på min skærm.

Når jeg kommer hjem, vil jeg gerne have vist enten det hele eller kun det der ikke er arbejdsrelateret.

Jeg tænkte at lave et "skrivebord", så når du swiper til højre kommer du over på side 2. Trykker og holder du så på et blankt sted på skrivebordet, klikker på de 3 prikker i bunden, kan man skjule det ene skrivebord (hedder det overhovedet skrivebord?).

En løsning er så, at jeg kan skjule det ene skrivebord hjemme og det andet på arbejde. Men der er apps som skal bruges begge steder - og at skjule sin browser fordi den kun er på det ene skrivebord er jo en dårlig løsning.

Kan man evt. lave en kopi af en app, så den optræder på begge skrivebord?

Skulle det være rigtigt smart, skulle funktionen "Fokus" kunne skjule Hay Day, Netflix osv. når man befinder sig på arbejdsadressen.

Håber der er nogen med en god ide
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital