alexj Nybegynder
01. januar 2002 - 15:42 Der er 1 løsning

Projekt søges

Jeg er en fyr på 30 år, som er i gang med IT-Administrator-uddannelsen (systemlinjen). På nuværende tidspunkt skal jeg i gang med det afsluttende projekt, men desværre mangler jeg en virksomhed eller lignende til at lave projektet i. Derfor søger jeg et sted, som er interesseret i at få løst en opgave indenfor mit uddannelsesområde. Det vil primært sige, at sætte et netværk op og konfigurere netværket og server. På skolen har vi arbejdet med Windows 2000 server, Linux Samba server og Novell.

Det koster ikke noget for virksomheden at have mig tilknyttet og jeg håber meget, at dette kan være af interesse for nogen.

Jeg kan kontaktes på e-mail: alex@alexj.dk

Med venlig hilsen

Alex Jensen
alexj Nybegynder
20. januar 2002 - 00:24 #1
Da jeg har fået projekt, trækker jeg prointene tilbage, da der ikke har været respons på dette opslag.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Ny topchef skal lede det danske it-sikkerhedsfirma CSIS mod nye internationale markeder
CSIS' nye topchef, Daniel Shepherd kommer til at stå i spidsen for selskabets ekspansion i nye markeder.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.