16. marts 2002 - 21:39Der er
6 kommentarer og 1 løsning
advarsel før deaktivering.
Syntes det er fint med deaktivering - men jeg vil dog syntes at folk skal have en chance - så var det ikke en ide (på en eller anden måde) at implementere en funktion der gjorde sådan at folk der havde fået en advarsel ville have en flag eller en lign. feature ud for deres navn (skulle selvfølgelig kun kunne ses af admin/coadmin) og dermed når brugeren fil advarsel nr. 2 så kunne han uden videre slettes.
Håber at i forstår hvad jeg mener :)
P.s. Håber på at det snart bliver min tur til at blive CoAdmin :)
Der bliver investeret massivt i AI. Teknologien er mere tilgængelig end nogensinde, og ambitionerne er høje. Alligevel oplever mange virksomheder, at resultaterne udebliver.
hvad med dig? Vi CoAdmins kan ikke genoprette brugere.. det er kun Admin som kan det.. og hvis du er blevet deaktiveret så har der nok været en grund til det.
Der arbedes hårdtpå at få en undo/reaktiveringsfunktion.
Efter minmening er det helt klart at folk ikke skaldeaktiveres før de har fåeten form for advarsel. Dog er der eksepler på folk der gentagne gange ar overtrådt reglere/god opførsel - De får ingen og skal ingen have.
/Nikolaj
P.s - Vi co-admins i forsøger her søndag aften at afklare regelsættes mysterier.
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.