Avatar billede konex Nybegynder
25. september 2003 - 11:37 Der er 3 kommentarer

Kodefri Sony 510A

Jeg har en Sony DVD-Brænder DRU-510A som er kode beskydet er der nogen der ved hvor jeg kan finde en kodefri firmware...
Avatar billede shitping Nybegynder
25. september 2003 - 23:52 #1
Kan du ikke bare bruge DVDgenie ?
Avatar billede konex Nybegynder
26. september 2003 - 09:08 #2
Ja/Nej det giver desværre nogle problemmer an på hvad jeg laver en kopi af.

hvis en film f.eks er beskyttet kan jeg ikke lave en "sikkerhedskopi/backup" først tror jeg at det var programmet jeg brugte, men det er det helt sikker ikke da jeg har prøvet et par programmer der ikke "kigger" på det med kopi beskyttelse.
Avatar billede shitping Nybegynder
27. september 2003 - 00:20 #3
Mtjaah, det er ikke på grund af dit drev, men fordi MPEG strømmen er krypteret med en nøgle. Da det vist ikke længere er lovligt at omgås kopisikringen, heller ikke til seg selv, kan jeg desværre ikke hjælpe dig, men hvis jeg skulle søge information om emnet ville jeg nok tage et kig på http://www.doom9.net
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester