diskette der lige pludselig siger den skal formateres
Jeg har en diskette som jeg har arbejdet på i toget hjem. og da jeg kom hjem sætte jeg dem i en anden computer og gemte en ny tekst..Men nu når jeg sættet disketten ind i min bærbar igen, bede disketten om at blive formateret, og siger at den sletter alt indholdet på disketten??
er der nogle der ved hvad jeg kan gøre for at undgå dette?
