Der er n brugere tilsluttet
Når man genstarter en SBS2000 Server, og vist nok også en alm windows maskine, konner der en dialog box frem om at der er stadig n brugere tilsluttet Serveren, ønsker man at logge dem af ?Kan den dialog box fjernes, således den ikke kommer frem ?
Jens B
