Avatar billede flashit Nybegynder
15. januar 2001 - 12:07 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

mov i flash

Hej Eksperter

Jeg har lige optaget en lille \"film\" sekvens fra et Nokia kamera.
Sekvensen er af  kameraet gemt i MOV format.
(Jeg kan sagtens afspille filen i Quick time)

Denne sekvens vil jeg så gerne have ind i flash, men jeg får følgende fejl meddelelse:

One or more files were not importet becaurse there were problems reading them.

Skal der bruges et specielt program inden det kan importeres i flash.?

Hvis dette er tilfældet, kender i så et program som er gratis?
Det skal ikke kunde andet end at gemme filen, altså ingen redigering mm.

????
Jakob
Avatar billede kommer-nie Nybegynder
15. januar 2001 - 12:14 #1
Vælg File og tryk på importer

I Import Dialog boxen vælger du dit video klip

Det bliver automatisk tiføjet i dit biblotek
Avatar billede flashit Nybegynder
15. januar 2001 - 12:54 #2
Det er præcis hvad jeg selv gjorde, men der er der jeg får ovenstående fejlmeddelelse.??
Avatar billede flashit Nybegynder
15. januar 2001 - 12:54 #3
Ups.

Det er præcis hvad jeg selv gjorde, men det er der jeg får ovenstående fejlmeddelelse.??
Avatar billede roslev Nybegynder
15. januar 2001 - 13:02 #4
Jeg mener ikke det kan lade sig gøre - finder lige noget info...
Avatar billede roslev Nybegynder
15. januar 2001 - 13:23 #5
Uddrag fra http://www.macromedia.com/support/flash/ :

-------

Why can\'t an imported QuickTime movie be seen in \'Test Movie\' or after being exported as an SWF file?
QuickTime movies can be imported into Flash and exported as QuickTime 4 with a Flash track containing interactive Flash elements. However, QuickTime playback is not supported in the Flash Player.

------

Use Flash to export a series of bitmaps
If the movie is a QuickTime file, it is possible to use Flash to export a series of bitmap images which will then be imported into another Flash file.

To export a series of bitmap images from a QuickTime file using Flash do the following: 1 In Flash, choose File > New.
2  Choose File > Import to insert a pointer to a QuickTime source file.

3  Choose Insert > Frame or F5 until the entire QuickTime movie appears in the Timeline.

4  Choose Export > Movie.
On Windows, export as a Bitmap Sequence.
On Macintosh, export as a series of PICT files. 
Avatar billede flashit Nybegynder
15. januar 2001 - 13:57 #6
Perfekt roslev

TAK
Avatar billede roslev Nybegynder
15. januar 2001 - 14:17 #7
Husk: Hvis du eksporterer din Flash til Quicktime 4 format understøtter den kun Flash 3 funktioner...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester