Avatar billede llgpublic Nybegynder
06. januar 2004 - 15:48 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Auto udfyldning af felter

Jeg har efter formatering af mit system aktiveret noget som gør at alt hvad jeg skriver i felter bliver husket og dermed kan det kaldes frem igen, det er til at leve med, men da vi er flere som benytter denne computer er jeg lidt irriteret over at se alt de andre har søgt på eller på andre måder udfyldt rundt omkring, jeg kan ikke huske hvad det hedder men man får muligheden for at aktivere det første gang man benytter Internet Explorer f.eks. under den første søgning på google.com Hvordan slår jeg dette fra ?
Avatar billede Slettet bruger
06. januar 2004 - 15:50 #1
Funktioner - internetindstillinger - avanceret fanen - kig efter noget med autofuldførelse.
Avatar billede espersen Novice
06. januar 2004 - 15:50 #2
Hvis der er andre der benytter den maskine, så vil jeg foreslå at du opretter en gæstekonto (som er med begrænsede rettigheder).

Så har du dine søgninger mv. i fred
Avatar billede llgpublic Nybegynder
06. januar 2004 - 15:58 #3
Dsværre bertie der her jeg kigget og det er ikke det, autofuldførelse gør det muligt at udfylde felter automatisk og dette er ikke aktiveret, jeg leder efter en funktion som lave en mega drop-down når man skriver noget i et felt, f.eks. Skriver man L i et navne felt kommer den evt. med Lenni.
Avatar billede espersen Novice
06. januar 2004 - 16:03 #4
Jeg ville tage det "store skridt" og have en gæstekonto; ikke mindst for den øvrige sikkerhed!
Avatar billede llgpublic Nybegynder
06. januar 2004 - 16:05 #5
Lydder meget fornuftigt, men jeg har allerede sat brugere op, og da dette er en server tør jeg ikke ændre på vores accounts da dette sikkert vil kræve reboot, og det må ikke ske.
Avatar billede llgpublic Nybegynder
06. januar 2004 - 16:05 #6
FInder selv ud af det..
Avatar billede espersen Novice
06. januar 2004 - 16:15 #7
hvis det er en Server vi taler om, så kan jeg godt forstå din nervøsitet ;-)

Men jeg mener ikke at man skal genstarte!; du kan normalt let skifte mellem brugerne i XP; dvs. at bruger1 og bruger2 er logget ind på samme tid.
hvis fx. messenger er på hos den ikke-benyttede user, så er ser den fra en anden PC ud som om at bruger1 er: "ikke tilstede" - så forbindelsen er der stadig.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester