Fjerne valg af os under opstart
I kender godt den der med 30 sekunder til at vælge om man vil boote på det sidst installerede OS eller det gamle.Det er vist nok i boot.ini filen man skal redigere, så man ikke får meddelelsen. Ved man kan gøre det men har ikke gjort det før.
Tell me how?
