Kan man slette gamle User-foldere?
Hej...Tidligere oprettede jeg en bruger med administratorretigheder i mit eget navn, som jeg brugte når jeg loggede på computeren. Den brugerkonto har jeg slettet fra Users and Passwords, men i Documents and Settings findes der stadig en mappe med det bruger navn. Kan jeg slette den, med indhold, uden at der sker noget?
Når jeg åbner et eksisterende word-dokument kommer den altid op med en Alert-boks der siger at: "dokumentet anvendes af "min gamle konto". Vil du lave en kopi?"
Hvordan slipper jeg for det?
/kkd :oD
