Ens skrivebord for to forskellige brugere, ønskes fjernet
Hej derude, dette er et spørgsmål der måske er lidt svært at forklare - men jeg vil gøre mit bedste *S*Jeg har en bærbar som jeg bruger på job og privat.
Hjemme logger jeg på som administrator og har alle minne mest brugte ikoner på skrivebordet. På arbejdet bruger jeg selvfølgelig mit netværkslogin og har arbejdsrelaterede ikoner liggende - altså to forskellige skriveborde.
Og der er dermed en mappe for hver af de to brugere under Documnets and Settings.
Meeen efter jeg formaterede i dag, er det underligt... for nu er de to skriveborde fuldstændig ens og der er kun en mappe for administratoren (og selvfølgelig all users og default)i Documents and Settings. Det er som om de to "profiler" er synkroniserde..
Jeg forstår det ikke *S*
Nogen, der kan forklare og måske løse det?
