ændre associering til ingenting
En nyinstalleret maskine har ingen associering til filerne så når man vil åbne en fil (ved at dobbeltklikke på den) skal man vælge hvilket program der skal bruges til at åbne med.Sætter man her et flueben i 'brug altid dette program til at åbne' (tror jeg nok der står) associere man alle filer med denne extension til dette program.
Mit problem er nu at jeg er kommet til at gøre dette på en bekendts maskine -- og han vil meget gerne have hans "ingen associering" tilbage igen!
Han siger det sikker kun kan lade sig gøre ved at ændre i registreringsdatabasen.
Er der nogen der ved om man kan det og i givet fald hvordan ?
